EXPAT REAL ESTATE SURINAME

Expat Real Estate Suriname is gespecialiseerd in het ontwikkelen van high end gebied- en vastgoed ontwikkeling in Suriname, waarbij wonen een andere dimensie krijgt. Laten we duidelijk zijn: wij ontwikkelen, bestemmen en creëren een gebied dat aansluit bij de high end wensen van internationale Expat Communities.

De potentie van het vastgoed en de visie op het gebruik bepalen het succes. Graag verleggen wij hierbij de grenzen: van onszelf én betrokken partijen. Onze werkwijze kenmerkt zich door het ontwikkelen en bouwen vanuit het perspectief van het ultieme doel: in exploitatie, gebruik of verkoop.

Dat betekent dat we vanaf het eerste moment aan tafel schuiven om de ontwikkeling en bouw optimaal vanuit bewezen modellen zeker te stellen. Wij geloven dat dit de enige juiste wijze is om succesvol vastgoed te realiseren. Ervaring heeft dit bewezen.

Dit betekent dat niet alle projecten in aanmerking komen voor realisatie door Expat Real Estate Suriname.

ONZE ERVARING IN SURINAME

Netwerken - 25 jaar
Bouwkunde - 25 jaar
Architectuur - 25 jaar
Investeringsbemiddeling - 25 jaar

De kracht van Expat Real Estate Suriname ligt bij exclusieve projecten in Suriname.  In het bijzonder als het gaat om high end expat woonomgevingen. Voorwaarde is de mogelijkheid om onderscheidende waarde te realiseren met visie en passie. Vanuit dit oogpunt realiseren we eigen projecten maar werken we ook in opdracht. Het brengt ons tot nieuwbouw, verbouw en creatie in met name gated community exploitaties.

WOORD VAN CARMEN

Ik vertegenwoordig sinds 2010 de zakenvrouwen in Nederland op internationaal niveau en ben eveneens landelijk voorzitter van Women Entrepreneurs Netherlands. Sinds 2014 ben ik verantwoordelijk voor de vrouwelijke handelsmissies vanuit Nederland en heb hierdoor een groot internationaal netwerk van investeerders opgebouwd. Door mijn brede kennis, ervaring in de zakelijke dienstverlening in combinatie met een zeer omvangrijk investeerdersnetwerk, wil ik een bijdrage leveren aan de gebieds- en vastgoedontwikkeling in Suriname, waar mijn oorspronkelijke roots liggen. 

Ik ben een ervaren ondernemer, bestuurder en toezichthouder met ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, executive search en als investeringsbemiddelaar. Mede door mijn onderscheiding als internationale Zakenvrouw van Nederland in 2003, heb ik een omvangrijk internationaal netwerk opgebouwd van topbestuurders en investeerders.

Door het vervullen van diverse adviesfuncties bij Nederlandse overheden en in het bedrijfsleven, heb ik een brede kennis en ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Ik ben een maatschappelijk verantwoord ondernemer, waarin ik altijd op zoek ga naar een win-win situatie voor alle stakeholders in de omgeving waarin ik onderneem.

Carmen Breeveld

Carmen Breeveld - Chief Executive Officer

Chief Operations Officer / Oprichter