Projectontwikkeling Suriname

Wij brengen gebieden tot leven.

Gebieden en gebouwen ontwikkelen met durf en creativiteit, dát is waar Expat Real Estate Suriname goed in is. Een project plaatsen wij altijd in een breder perspectief.

Met de recente olievondsten voor de Surinaamse kust, ontstaan er een scala aan in Suriname om de onontgonnen gebieden deels tot leven te brengen. Vanuit Expat Real Estate Suriname, nemen wij het voortouw om gebieden tot leven te brengen.

Door de verwachte toename van expats die hun kansen willen benutten in Suriname, willen wij vanuit onze vastgoedexpertise diverse vastgoedprojecten gaan ontwikkelen om deze nieuwe stroom van kenniswerkers een kwalitatief hoogwaardige en veilige woonomgeving te kunnen bieden.

Expat Real Estate Suriname biedt ruimte aan grote denkers, ondernemers en bewoners met grensverleggende ideeën.

Wij faciliteren zinvolle innovaties waardoor wij verbindingen leggen tussen buitenlandse investeerders en de groeiende behoefte aan vastgoedontwikkeling en projectontwikkeling in Suriname

De vraag naar exclusieve woningen, bedrijventerreinen, mobiliteit en (recreatieve)voorzieningen in Suriname neemt toe. Wij spelen in op de mogelijkheden om ruimtes klimaatbestendig en leefbaar (her) in te richten. Ons doel is om deze opgave met elkaar te verbinden.